Termeni de căutare frecventi
Pâinea de casă cu dovlecel prăjit vă pregătește pentru provocările zilei. Este ușor de făcut și delicioasă!
Pâine de casă
Pe lângă dovlecelul prăjit, puteți tăia roșiile sau dovleceii în felii subțiri și îi puteți sota.
Pâine de casă
Timpul de preparare: 20 de minute
Tăiați dovleceii pe lungime în felii (cu grosimea de 5 mm), puneți crema de brânză într-un castron, amestecați până se face fină și condimentați după gust cu sare, piper și suc de lămâie, apoi adăugați ceapa de tuns. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie tip grătar și gătiți felia de dovlecel aproximativ două minute pe ambele părți. Condimentați cu sare și piper. Ungeți feliile de pâine de casă cu cremă de brânză și așezați feliile de dovlecel deasupra. Garnisiți cu ceapă de tuns și serviți.
Iată și alte subiecte de interes pentru dumneavoastră