Termeni de căutare frecventi
Rețetă
Roșiile și spanacul culese proaspăt din grădină sunt baza perfectă pentru o tartă gustoasă cu legume. Încercați rețeta, veți fi încântat.
Tartă cu roșii și spanac
Tarta este delicioasă dacă adăugați șuncă la legume.
Tartă cu roșii și spanac
Timp de preparare: 55 de minute
Ungeți forma de tartă cu ulei de măsline, întindeți foaia de aluat franțuzesc până când este un pic mai mare decât forma și așezați-o în formă, acoperind și marginea. Spălați spanacul, uscați-l și îndepărtați tulpinile. Tăiați roșiile cherry și usturoiul pe jumătate, apoi tăiați hașmele cubulețe. Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță și sotați ușor hașmele și usturoiul, adăugați spanacul și continuați să gătiți până când acesta se înmoaie. Lăsați un pic să se răcească și întindeți pe foaia de aluat împreună cu roșiile. Amestecai cu un tel oul și smântâna și condimentați generos cu sare, piper și nucșoară. Turnați amestecul cu ou peste spanac și roșii. Coaceți timp de 25 de minute într-un cuptor cu ventilator la 160°C. Apoi rupeți frunzele de busuioc de pe tulpină și așezați-le deasupra tartei.
Iată și alte subiecte de interes pentru dumneavoastră