Termeni de căutare frecventi
Puteți realiza o mulțime de delicatese cu fructele crescute de dumneavoastră. Am pregătit cele patru rețete cu fructe preferate de noi
Ingrediente
Metoda
Topiți untul la foc mic. Puneți biscuiții de ovăz într-o pungă și zdrobiți-i cu un sucitor. Amestecați firmiturile cu unt și întindeți amestecul pe baza unei forme cu arc. Apăsați ferm și așezați în frigider.
Înmuiați gelatina în apă rece. Spălați portocala cu apă caldă, uscați-o și radeți aproximativ jumătate din coajă. Stoarceți sucul. Amestecați cream de brânză, brânza quark, zahărul praf și coaja de portocale. Bateți crema până când este fermă și încorporați-o cu grijă. Stoarceți gelatina și încălziți-o ușor într-o oală cu sucul de portocală până când se topește. Adăugați 2-3 linguri de cremă quark, apoi încorporați gelatina în smântână. Întindeți pe baza prăjiturii și nivelați. Lăsați la frigider timp de cel puțin două ore.
Spălați, uscați și desprindeți coacăzele de pe tulpină. Presărați zahăr pe bobițe, amestecați și răsturnați deasupra prăjiturii. Decorați cu frunze.
Pentru opt înghețate, fiecare cu 150 g de amestec
Ingrediente
Metoda
Spălați, curățați, uscați li faceți un piure de căpșuni. Opțional, treceți-le printr-o sită. Încălziți zahărul cu două linguri de apă, lăsați să se răcească și amestecați cu piureul de căpșune, cu sucul de lime și cu iaurtul. Bateți albușul și smântâna până când se întărește și încorporați uniform
Lăsați amestecul de fructe să înghețe într-o farfurie plată de metal în congelator și amestecați din când în când (la intervale de aproximativ o jumătate de oră). Așezați formele în congelator. Când amestecul este pe jumătate congelat, turnați-l în forme, introduceți bețele și lăsați la congelat încă 3-4 ore.
Țineți formele sub apă caldă pentru scurt timp înainte de servire.
Înghețata este bună și cu zmeură sau afine.
Pentru patru borcane a câte 300 g
Ingrediente
Metoda
Gemul se face repede: Clătiți coacăzele. Adăugați sucul și coaja rasă de la o portocală organică într-o oală și amestecați coacăzele cu zahărul gelifiant. Aduceți la fierbere amestecând și lăsând să fiarbă aproximativ patru minute. Apoi adăugați patru linguri de crème de cassis și turnați imediat gemul în borcanele pregătite. Închideți bine borcanele și lăsați-le să se răcească.
Pentru patru porții
Ingrediente
Metodă
Curățați, spălați și tăiați căpșunele, apoi faceți un piure fin cu laptele în blender. Opțional, le puteți trece printr-o sită. Adăugați ingredientele rămase și amestecați totul încă o dată. Îndulciți cu miere după gust. Turnați milkshake-ul de căpșuni în pahare și decorași cu mentă și căpșuni.